Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Doar o zi

Doar o zi

joi photo joi_zpsc54be1bb.pngAzi este o zi specială, adică este joi înainte de vineri. Contează așa mult? Unii zic că poți să consideri săptămâna de muncă încheiată. Și cu vineri cum rămâne? Ei, e ultima zi, ca și cum nu ar fi. Putem să o ștergem din calendar? Nu e voie!! Cum adică? Eu vreau să îi dau delete, dacă tot nu se mai ține cont de ea. Ești rea, zice cineva. Ai ceva împotriva ei? Nu am nimic, chiar mi-e simpatică! Eu aș strânge de gât ziua de luni, nu pe asta. Dar lasă în pace zilele săptămânii, zice altcineva. Ce ne facem dacă tu vrei să ștergi ziua de luni sau de vineri și mai apare unul care nu suferă ziua de joi sau de marți? Le ștergem pe toate? Mda, nu e o idee rea.

De ce trebuie ca fiecare zi a săptămânii să aibă un nume? De ce fiecare zi trebuie să aibă o anumită semnificație pentru noi? De ce contează așa mult când începe și când se termină săptămâna? Se întâmplă de multe ori ca o discuție să înceapă cu inevitabila întrebare: Ce ai mai făcut ? Când, ieri sau alaltăieri? De ce nu întreabă ce voi face peste trei zile sau mai bine peste un an? De ce vor neapărat să știe ce am făcut în trecut? Nu mai contează, oricum nu putem da timpul înapoi. Din punctul meu de vedere este mai important ce voi face în viitor!

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

  1. De multe ori, de ceea ce ai facut ieri depinde ce vei face maine.
    Florii frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.