Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Copiii domnului

Copiii domnului

pocaiti photo pocaiti_zps3d742431.pngStau câteodată să mă întreb ce este în capul femeilor care toarnă copii unul după altul? Nu mă refer la țigănci pentru că oricum nu le interesează dacă au posibilitatea să le asigure un viitor sau dacă au ce să le pună pe masă. Am ce am cu  femeile pocăite pe care nu le înțeleg în ruptul capului de ce fac așa de mulți copii? Nu mă interesează ce scrie în biblie sau ce cărțulii or mai avea ei, dar cred că este inuman să dai naștere la copii ca pe banda rulantă. Azi am venit de la lucru mai devreme ca de obicei, nu am mai rezistat din cauza răcelii care nu îmi dă pace de câteva zile și la intrarea în bloc mă întâlnesc cu vecina mea de palier, o tipă tânără și simpatică.

Încerca să coboare pe scări căruciorul cu ultima progenitură și în același timp să țină în frâu pe cei doi mai mărișori să nu o ia la fugă pe scări. Și culmea… este din nou însărcinată în 5 sau 6 luni. Sincer nici nu știam că este pocăită până nu am văzut-o într-o duminică îmbrăcată aiurea intr-o fustă din aia lungă  și cu batic pe cap. Probabil mergea la adunare, că altfel nici picată cu ceară nu iese afară din casă într-o astfel de costumație. De aceea tind să cred că nu este o habotnică și că ar putea, dacă ar vrea, să se oprească. În vremurile astea este greu să crești un singur copil, nu mai zic de 4 sau mai mulți.

Dacă stau să mă gândesc bine, nu cred că avem de ce să ne facem griji că natalitatea în țara noastră scade vertiginos pentru că are cine să o țină constantă: țiganii și pocăiții.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.