Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Capul lui Funeriu vrem

Capul lui Funeriu vrem

funeriu photo funeriu_zps615f94e1.pngCândva demult, cică a existat un domnitor care a făcut pe plac norodului tăind capul celui care l-a sfătuit prost și astfel a câștigat simpatia și susținerea oamenilor de rând. Așa o fi fost și nu am de gând să contrazic pe Negruzzi. Dar cine joacă rolul lui Moțoc pe scena politică actuală? Nimeni altul decât Funeriu, ministrul Educației. De ce el și cine sunt cei care îi vor capul? Câțiva mari PDL-iși zic că el este principalul vinovat în toată mascarada plafonării salariilor profesorilor. Săracul, habar nu are pe ce lume trăiește, el este doar o marionetă în mâinile celor mai mari decât el. De ce este el vinovat că Boc vrea să își asume răspunderea pentru încă un act normativ idiot?

De ce să fie el sacrificat? A fost cuminte, a îndeplinit toate sarcinile de partid, a tăiat și a spânzurat la comandă și acum tot el este vinovat? Culmea ironiei este că nu zice nimic în apărarea lui cum ar fi normal. Din partea mea, ori vorbește ori tace, tot un drac. Vinovați sunt toți cei de la putere și credeți-mă că ar fi inutil să i se taie numai lui capul. Nu ar avea nimeni de câștigat. Boc tot ar pune în practică actul normativ pe care îl pregătește, cu sau fără capul tăiat lui Funeriu, servit pe tavă prostimii flămânde.

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Capetele lor vor pica de abia cand nu vor mai la putere. Atunci cred ca multi vor raspunde pentru prostiile facute!

    • Nu ma incalzeste cu nimic ca o sa vine vremea cand portocalii nu vor mai fii la putere. Vor venii altii, alte culori – alte prostii. Si nu cred ca vor raspunde vreodata pentru ce au facut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.