Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Românii au talent – 1 aprilie

Românii au talent – 1 aprilie

romanii au talent photo romaniiautalent_zps236502cb.pngTocmai am prins emisiunea (semifinalele) în seara asta și m-am hotărât să o urmăresc. Cred, dar nu sunt sigură, că primul concurent este cățelușa Vanda cu a ei stăpână, care din păcate nu a are o prestație prea bună în seara aceasta. Din câte am înțeles concurenții vor fi votați de public, prin SMS. Poate e mai bine așa dar eu nu cred că va fi vreun concurent care să mă determine să trimit SMS, dar nu se știe niciodată. Umătorii pe scenă își fac apariția un tip și o tipă (Reca și Ștefan) care dansează, nu îmi dau seama ce..Ea chițăie la microfon iar el sare într-o mână. Nici măcar finalul nu este strălucit. Mihai Petre le cere mai multă energie, dacă vor ajunge în finală.

În schimb Andra consideră că au dat multă energie, ceea ce i-a plăcut. Dar beculețul nu s-a aprins, așa că.. Urmează Mihail Cămărăscu, un domn care la preselecții m-a impresionat cu vocea sa. Nici acum nu se dezminte, a ales o melodie frumoasă, alertă, dar ceva tot nu e bine. Dansatorii din spatele lui deabia se mișcă, parcă dansează în reluare. Sper să ajungă în finale… Din păcate mi-e foarte somn, nu mai rezist, așa că voi urmării restul acestei emisiuni mâine. Pănă acum nici ujn concurent nu m-a impresionat, așa că cel mai bun lucru pe care îl pot face la ora aceasta este să merg la somn!!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.